LERAAR

2022 foto voor website bewerkt 2Carla Hamburger

Begin 2000 werd mij door een aantal gebeurtenissen in mijn persoonlijke en zakelijke leven duidelijk dat ik voor een grote omslag stond. In de 23 jaar daarvóór had ik carrière gemaakt in de internationale commerciële advocatuur als compagnon en advocaat in één van de grootste maatschappen ter wereld.

Ik bouwde mijn advocatenpraktijk in de daarop volgende jaren af en begon intussen met een intensieve training in meditatie-technieken van oude mysteriescholen (de Gouden Ankh, zie onder 'Mediteren'). Dit was voor mij een logisch vervolg op de yoga, die ik al van jongs af beoefen.

De meditatie-training heeft mij een diepgaand inzicht gegeven in mijn innerlijk, waardoor ik stap voor stap een aantal disharmonische aspecten in mijn wezen heb kunnen transformeren, en nu meer en meer kan leven vanuit mijn ziel, dus niet langer vanuit mijn ego. Zó kun je op een heel andere manier in het leven gaan staan. Ik heb dit ervaren als een enorme bevrijding en verrijking.

In 2007 heb ik CAMALARAH opgezet als Centrum voor Spirituele Ontwikkeling in mijn woonplaats Laren. Met meditatie cursussen, één-op-één sessies, workshops en readings kan ik daar - in de juiste energie - mijn kennis, ervaring en krachten inzetten voor mensen die dit aanspreekt, en die hiermee in hun eigen leven aan de slag willen gaan.

Dat is mijn missie!

Contact: 06 5118 5335.